Routewijzigingen Zeeland

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. In de wandelgids Zeeland zijn inmiddels wijzigingen doorgevoerd:

Route 1 – Kop van Schouwen
Blz. 6-9: Een enkel paadje is iets verlegd en een paar aanwijzingen zijn veranderd. Geen probleem voor het volgen van de route. Wil je toch een volledig bijgewerkte routebeschrijving, download deze dan hier: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids02_Zeeland_blz6-9.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V5.

Route 9 / Kasteel, bos en strand 
Een flink stuk na boerderij Loverendale (blz. 40, tekstblok 3/4) is een akkerpad verlegd. Hier kun je de bijgewerkte routebeschrijving met kaartje downloaden: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-oostkapelle/15290/ Klik op ‘Bekijk routebeschrijving’, vanuit Acrobat (of andere pdf-reader) kun je de route op één A4tje printen.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie 2018-V2.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!