Routewijzigingen Veluwe

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. De volgende routewijzigingen zijn in de wandelgids Veluwe inmiddels doorgevoerd:

Routewijziging in de wandelgids Veluwe:

Route 11 – Veluwse woestijnen
Blz. 48, tekstblok 5, 6e regel van onderen: daar ontbreekt een bankje in de bosrand. Lees daarvoor in de plaats deze zin: Waar u links bosrand dichtbij ziet, schuin naar voren LA en passeer links van u een bosje.
Blz. 49, tekstblok 7, 2e regel: ook hier ontbreekt een bankje, heeft geen nadeel voor het goed volgen van de route.

Algemene opmerking voor deze route: je loopt ‘padloos’ flinke stukken ‘in het wild’ dwars door heidevelden en zandverstuivingen: hét charmante van deze zeer avontuurlijke route, waarmee je qua oriëntatie vaak op jezelf bent aangewezen. Het volgen van de gps-track op je smartphone of outdoor gps-apparaat is zeer aan te bevelen, zal je veel plezier van hebben! Die gps-track kun je hier downloaden: https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-nieuw-milligen/12684/

Route 12 – Loostad
Blz. 52, begin tekstblok 3: op de Sprengenweg bestaat na huisnummer 43 het wandelpad langs een spreng (beekje) niet meer. Blijf daar de rechterkant van die Sprengenweg volgen tot de volgende richtingverandering.

Deze wijzigingen zijn opgenomen vanaf versie V2.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!