Routewijzigingen Overijssel west

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. 

Opmerking voor wandelgids 10, Overijssel west:

Route 10 – Pannenkoek langs Regge
Blz. 38-41: Halverwege tekstblokje 4 is een particuliere landweg voor wandelaars afgesloten, de route is aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids10_OverijsselWest_blz38-41.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V2.

Route 11 – Lemelerberg
De bushalte is iets verplaats: keer uw rug naar huisnr 7, ga RA en LA tunneltje door en RD. Op de terugweg is na het tunneltje rechts de bushalte.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V3.

Route 12 – Bos en beek

Blz. 52: in tekstblok 3 + 4 is een enkel routepaaltje verplaatst en/of verwijderd. Voor het volgen van de route levert dit geen probleem op.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V2.

Route 17 – Koekstad
Blz. 70 t/m 72: Een leuk paadje langs sportvelden is er niet meer, die sportvelden ook niet: daar worden woningen gebouwd. De route is iets aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids10_OverijsselWest_blz70-73.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V7.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!