Routewijzigingen Noord-Brabant west

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen.

Routewijziging in wandelgids 3, Noord-Brabant west:

Route 18 – Betoverende Reusel
In verband met verschillende wijzigingen is deze route bijgewerkt.  Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:  http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids03_NoordBrabantWest_blz78-81.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.  

Route 20 – Heide en beken
Blz. 86 t/m 89: vanwege een opgeheven graspad is de route aan het einde van tekstblok 3 wat aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids03_NoordBrabantWest_blz86-89.pdf

Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!