Routewijziging doorgeven:

Welke provinciewandelgids?

7 + 11 =

We gebruiken je gegevens alleen om je eventueel een e-mail terug te sturen.

Routewijzigingen

De wandelgidsen worden kort voor of direct na jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. Kijk bij jouw wandelgids of er inmiddels wijzigingen zijn doorgevoerd.

Routewijziging in de wandelgids Limburg zuid:

Route 4 – Bergentriootje
Blz. 19,  tekstblok 1, regel 6: bij vijverhoek is zigzaghekje er nier meer, daar RA naar grote kei die u al ziet.
Begin tekstblok 2: bordje Geleenbeekdal/Wanenberg staat er niet meer, daar pad RD blijven volgen.
Deze wijzigingen zijn opgenomen vanaf versie V2.

Tijdelijke routewijziging in Route 13 – Eyserbeek
Vanaf blz. 57 (eerste drie regels) loop je een kilometer door een diepliggend, hol voetpad. Dit pad is wegens herstelwerkzaamheden vermoedelijk tot begin 2019 afgesloten voor wandelaars. Ben je avontuurlijk ingesteld, dan is er met het nodige struin- en klauterwerk goed doorheen te komen. Volg anders dit alternatief: na bord Elkenrade nog even doorlopen, in Elkenrade op de 1e weg LA (Elkenraderweg), na 1 km. in de linkerbocht naar rechts de grasweg met bordje Kunderberg volgen. Vanaf daar ben je weer op de route (begin 4e regel op blz. 57).

Route 15 – Hoge Fronten
Blz. 64, tekstblok 3, regel 4: na deze zin is de verkeerssituatie veranderd: ‘Na klaphekje en grindweg LA ri verkeerslichten’, daarna is dit de wijziging: ‘Voor die verkeerslichten RA de Statensingel overstreken en RD (Capucijnenstraat, straatnaambordje ontbreekt)’, verder ongewijzigd.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V3.

 

 

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!