We gebruiken je gegevens alleen om je eventueel een e-mail terug te sturen.

Routewijzigingen

De wandelgidsen worden kort voor of direct na jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. Kijk bij jouw wandelgids of er inmiddels wijzigingen zijn doorgevoerd.

Routewijziging in de wandelgids Limburg noord en midden:

Route 4 – Peelhoppen
Deze route kan niet (meer) worden gelopen tijdens het vogelbroedseizoen (15 maart tot 15 juli).
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 5 – Beekdal en beemden
Blz. 24, tekstblok 3, eerste zes regels: een graspad langs een beek is afgesloten voor wandelaars. Vervang de eerste regels door deze: ‘Op kruising met asfaltwegje RA en gelijk na 10m LA, graspad met SBB-bordje Molenbeekdal. Pad buigt naar rechts en komt langs waterloop (r). Aan einde op weg LA, blijf deze weg, met na ca 400m bij kassen een rechterbocht, volgen. Daarna op 1e kruising RA (Most 6-8-8a), stil asfaltwegje, wordt verderop halfverharde landweg met rechter- en linkerbocht’. Hier ben je weer op de route zoals in de gids.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie 2018-V2.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!