Routewijzigingen Fryslân

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. 

Opmerking voor wandelgids 14, Fryslân:

Route 20 – Friese Wouden 2
Blz. 82 t/m 85: In dit prachtige natuurgebied worden de paden regelmatig verlegd, afgesloten of komen er nieuwe bij. Ook door de vele paadjes die je volgt is het daarom heel lastig de route a.d.h.v. een routebeschrijving goed te kunnen volgen. Deze route loop je nu met een gps-track. Hoe je deze kunt verkrijgen staat in de overdruk, deze kun je hier downloaden: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids14_Friesland_blz82-85.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V2.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!