Routewijzigingen Gelderland-Rivierenland

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen.

Opmerking voor wandelgids 9, Gelderland / Rivierenland:

Route 4 – Betuwehart
Blz. 18 t/m 21: Vanwege een afgesloten pad is de route aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz18-21.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V7.

Route 9 – Maasuiterwaarden
Blz. 38 t/m 41: Vanwege een afgesloten pad is de route aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz38-41.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V7.

 

Route 11 – Waaluiterwaarden (nieuwe titel is ‘Uiterwaarden en kasteel’)
Blz. 46 t/m 49: Staatsbosbeheer heeft een prachtig bosreservaat voor wandelaars afgesloten, dat bosgebied is nu een natuurreservaat. Alternatieven zijn er wel, maar dan komt de route over teveel drukke asfaltwegen te lopen. De route is na de aanpassing een stuk korter geworden: 6 km. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving, deze bestaat nu uit 1 i.p.v. 2 pagina’s:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz46-47.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 13 – Tussen Maas en Waal
Blz. 54 t/m 57: Vanwege een afgesloten pad is de route aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz54-57.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 17 – Struinen langs de Waal
Blz. 62-65: na het gereedkomen van het ‘Ruimte voor de Rivier’ project langs de Waal, is het eerste gedeelte geheel opnieuw uitgezet. Vanwege het struinkarakter is het verstandig deze route met een gps-track te lopen. Anders wordt het af en toe zoeken en dwalen… Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz62-65.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V8.

Route 19 – Lingezegen
Blz. 78 t/m 81: Vanwege een afgesloten pad is de route aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz78-81.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V7.

Route 21 – Spiegelwaal
Blz. 86: Wegens dijkverzwaringswerkzaamheden is in gedeelte 3 de gebogen voet/fietsbrug tot eind 2022 afgesloten. U heeft twee mogelijkheden:
1. Vervolg na die afgesloten brug het pad tot de grote hoge brug, daar de stalen trap op, boven RA en volg het fietspad langs de drukke weg. U komt vanzelf uit bij station Nijmegen Lent, of
2. Ga die zeer bijzondere brug die nog voor de spoorbrug ligt over, aan het einde linksaf en voor het spoor rechtsaf, u bent nu in de laatste regel van gedeelte 3.
Deze wijziging wordt niet opgenomen in de wandelgids.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!