Routewijzigingen Gelderland-Rivierenland

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen.

Opmerking voor wandelgids 9, Gelderland / Rivierenland:

 Route 1 – Lingeland

 In het begin van de route steek je middels een zelfbedieningspontje (een trekveer) een baai over. Dit pontje is om veiligheidsredenen tijdelijk uit de vaart genomen. Volg bijna aan het einde van tekstblok 1 het ‘hoogwateralternatief’. Je mist dan wel een heel mooi stukje moerasbos met uitbundige flora en plankenpaden. Dus is het de moeite waard toch naar dat pontje op en neer te lopen…

Route 11 – Waaluiterwaarden (nieuwe titel is ‘Uiterwaarden en kasteel’)
Blz. 46 t/m 49: Staatsbosbeheer heeft een prachtig bosreservaat voor wandelaars afgesloten, dat bosgebied is nu een natuurreservaat. Alternatieven zijn er wel, maar dan komt de route over teveel drukke asfaltwegen te lopen. De route is na de aanpassing een stuk korter geworden: 6 km. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving, deze bestaat nu uit 1 i.p.v. 2 pagina’s:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz46-47.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 13 – Tussen Maas en Waal
Blz. 54 t/m 57: Vanwege een afgesloten pad is de route aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz54-57.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 21 – Spiegelwaal
Blz. 86 t/m 89: vanwege de aanleg van een nieuwe woonwijk is de route aan het einde verlegd. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving:
http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids09_GelderlandRivierenland_blz86-89.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V3.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!