Routewijzigingen Gelderland-Rivierenland

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. 

Opmerking voor wandelgids 9, Gelderland / Rivierenland:

 Route 1 – Lingeland

 In het begin van de route steek je middels een zelfbedieningspontje (een trekveer) een baai over. Dit pontje is om veiligheidsredenen tijdelijk uit de vaart genomen. Volg bijna aan het einde van tekstblok 1 het ‘hoogwateralternatief’. Je mist dan wel een heel mooi stukje moerasbos met uitbundige flora en plankenpaden. Dus is het de moeite waard toch naar dat pontje op en neer te lopen…

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!