Routewijzigingen Gelderland-Achterhoek

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. 

Opmerking voor wandelgids 8, Gelderland / Achterhoek:

Route 20 – Engelse Schans
Blz. 82-85: vanwege gewijzigde verkeerssituaties rond Lievelde en Lichtenvoorde en de aanleg van een nieuw stukje natuur bij Lichtenvoorde is de route aangepast en ook wat fraaier geworden. Download hier de volledige, bijgewerkte routebeschrijving.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 22 – Steengoeie Achterhoek

Blz. 90 t/m 93: In tekstblok 2 loop je een stuk door een (voorheen opengesteld) particulier bos. Helaas heeft de eigenaar dit bos voor wandelaars afgesloten. De route loopt daar nu anders. De vervangende bladzijden 90 t/m 93 kun je hier downloaden:   http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids08_GelderlandAchterhoek_blz90-93.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V3.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!