Routewijzigingen Gelderland-Achterhoek

De wandelgidsen worden kort voor jouw aankoop voor jou gedrukt. Zo beschik je over de meest recente routebeschrijvingen.
Dat neemt niet weg dat er ondertussen alweer wat gewijzigd kan zijn. Dat zal vooral het geval kunnen zijn als je de routes geruime tijd na je aankoop gaat lopen. 

Opmerking voor wandelgids 8, Gelderland / Achterhoek:

Route 2 – Klei en waard
Blz. 10 t/m 13: Doordat een grasweg onbegaanbaar is geworden is de route aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids08_GelderlandAchterhoek_blz10-13.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V5.

Route 7 – Bergentriootje
Blz. 32+33: Halverwege punt 4 moet je bij een bosje een keer RA, je verlaat daar de Berkel. Dat hoeft niet meer: de renovatie van de Berkeloever en een dijkje is klaar, je kunt daar RD langs de Berkel blijven lopen. Aan het einde zie je een rotonde, daar pak je de route weer op: dat is dan de borden naar het station volgen.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V8.

Route 18 – Achter de coulisse
Blz. 74 t/m 77: enkele paadjes zijn verdwenen, de route is hierdoor wat aangepast. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids08_GelderlandAchterhoek_blz74-77.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V13.

Route 19 – Boekenstadje
Blz. 78 t/m 81: De route is nagelopen en de routebeschrijving geactualiseerd. Download hier de bijgewerkte, volledige routebeschrijving: http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids08_GelderlandAchterhoek_blz78-81.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V12.

Route 20 – Engelse Schans
Blz. 82-85: vanwege gewijzigde verkeerssituaties rond Lievelde en Lichtenvoorde en de aanleg van een nieuw stukje natuur bij Lichtenvoorde is de route aangepast en ook wat fraaier geworden. Download hier de volledige, bijgewerkte routebeschrijving.
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V4.

Route 22 – Steengoeie Achterhoek

Blz. 90 t/m 93: Enkele paden zijn afgesloten voor wandelaars, routebeschrijving, kaartje en gps-track zijn aangepast. De vervangende bladzijden 90 t/m 93 kun je hier downloaden:   http://www.nlwandel.nl/Bestanden/Gids08_GelderlandAchterhoek_blz90-93.pdf
Deze wijziging is opgenomen vanaf versie V11.

Graag wijzigingen doorgeven!

Zie je in de tekst aanwijzingen die niet meer kloppen, doe wandelaars na jou dan een groot plezier door ze aan de routemaker te mailen: info@wandelbart.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.
De routebeschrijving wordt dan gelijk bijgewerkt waardoor wandelaars na jou weer met de meest recente routebeschrijving op pad gaan.
Bedankt!